Comencen les Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, a les quals es poden inscriure professionals, autònoms i empresaris de Súria

Última revisió 21-10-2020 17:56
21/10/2020

L'Ajuntament de Súria col·labora enguany en una nova edició de les Jornades Empresarials del Centre d’Iniciatives per l’Ocupació (CIO) Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada), que s’han iniciat aquesta setmana. El programa formatiu consisteix en sessions formatives sobre diferents temes d’interès empresarial.

L’organització de les Jornades Empresarials és a càrrec de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, el CIO Cal Gallifa i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració dels ajuntaments de Santpedor i de Súria.

La participació en les sessions és gratuïta, però la inscripció és obligatòria. Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon 93.876.40.00 o enviant un correu electrònic a l’adreça pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Súria participa en aquesta iniciativa per tal que els professionals, els autònoms i els empresaris de la vila puguin accedir a continguts formatius d’interès per a les seves activitats.

El programa d’aquesta nova edició de les Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa és el següent:

Dimarts 27 d’octubre

  • De 12.00 a 14.00 h. ‘Treballo a casa, com em planifico?’. Primera de dues sessions de dues hores cadascuna. Formació online. A càrrec d’Elisenda Porras. Propera sessió: dijous 29 d’octubre.

Dilluns 2 de novembre

  • De 14.00 a 16.30 h. ‘Com fer fotos, vídeos i textos per Instagram i altres xarxes des del mòbil’. Primera de dues sessions de dues hores i mitja cadascuna. Formació online. A càrrec de Mònica Urrútia. Propera sessió: dimarts 3 de novembre.

Dilluns 9 de novembre

  • D’11.00 a 13.00 h. ‘Ho estic fent bé? Els indicadors clau de gestió de la pime i autònom’. Primera de quatre sessions de dues hores cadascuna. Formació online. A càrrec d’Aleph Formació. Properes sessions: dimecres 11, dilluns 16 i dimecres 18 de novembre.

Dimecres 25 de novembre

  • De 9.30 a 13.30 h. ‘Com millorar la meva reputació online’. Formació presencial amb aforament limitat i mesures de prevenció anti-covid. A càrrec d’Eduard Giménez. Lloc: Centre d’Iniciatives per l’Ocupació Cal Gallifa (passeig Gallifa, número 1, 2a planta, Sant Joan de Vilatorrada).

Formació prevista segons demanda

  • De 14.00 a 16.00 h. ‘Les stories d’instagram: un nou format i un nou llenguatge’. Primera de dues sessions de dues hores cadascuna. Formació online. A càrrec de Mònica Urrútia.

El programa de les Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa s’ha iniciat aquesta setmana amb tres sessions formatives online sobre la comunicació i la connexió amb els clients en temps d’incertesa, a càrrec de Verónica Soto.

Logotip de les Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada).
Logotip de les Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada).