Avís de l'Ajuntament de Súria sobre mesures de seguretat durant els actes de la Festa Major

Última revisió 08-07-2020 13:10
08/07/2020

L’Ajuntament informa que durant la celebració dels actes de la Festa Major 2020 serà NECESSARI I IMPRESCINDIBLE respectar les normes de protecció i distància social per evitar possibles brots de Covid-19.

Pel bé de tothom, es prega a totes les persones assistents que es compleixin aquestes mesures, així com també les indicacions dels organitzadors.

L’ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET DE CANCEL·LAR QUALSEVOL ESPECTACLE QUE S’ESTIGUI REALITZANT SI EL PÚBLIC NO RESPECTA LES MESURES DE PROTECCIÓ I SEGURETAT.

Tal i com s’indica en el programa festiu, l’actual situació d’alerta sanitària obliga a aplicar les següents normes de protecció durant la celebració dels actes:

  • No hi haurà servei de bar als actes per part de la comissió, en aplicació de les mesures anti-Covid.
  • Als actes no s’hi podrà assistir a peu dret.
  • Cal portar mascareta i garantir la distància de seguretat de 2 metres.
  • Cal evitar aglomeracions de gent a l’inici i al final dels actes.
  • Per accedir a les sessions d’autocinema que tindran lloc al Rieral del Tordell, s’hi entrarà per la carretera de la Mina i es sortirà per la carretera de Manresa. No es podrà sortir dels cotxes durant la projecció de la pel·lícula. No hi haurà servei de bar.
  • Es recomana veure des de casa el Castell de Focs. Per tal de facilitar-ho, s’ha canviat la ubicació del punt de llançament.