Temes de la darrera sessió ordinària del Ple Municipal

Última revisió 02-05-2024 17:12
02/05/2024

El Ple Municipal va tractar els següents temes en la seva darrera sessió ordinària, que va tenir lloc dijous 25 d’abril:

  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC), 4 vots en contra (ERC i GIIS) i 1 abstenció (JxS) d’un dictamen sobre el reconeixement extrajudicial de crèdits 3/2024.
  • Aprovació per unanimitat d’un dictamen sobre la modificació de crèdits 8/2024.
  • Aprovació per unanimitat d’un dictamen sobre l’adhesió a la segona pròrroga de l’acord marc de subministrament d’uniformitat de Policia Local i vestuari de Brigada Municipal, que ha portat a terme el Consorci Català de Desenvolupament Local (CCDL) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).
  • Aprovació per unanimitat d’un dictamen sobre la bonificació de l’Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) a favor de construccions, instal·lacions o obres que siguin declarades d’especial interès o utilitat municipal per concórrer circumstàncies socials, culturals, històric-artístiques o de foment de l’ocupació.
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) d’un dictamen sobre la denegació de la verificació del text refós ‘Tercera modificació del Pla Especial Urbanístic d’accés a la rampa de la mina de Cabanasses’.
  • Aprovació per 7 vots a favor (PSC), 1 vot en contra (GIIS) i 4 abstencions (ERC i JxS) d’un dictamen sobre l’encomana a la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener per a la gestió de diversos serveis.
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, ERC i JxS) i 1 abstenció (GIIS) d’un dictamen sobre la modificació de crèdits 9/2024.

La sessió del Ple Municipal es va celebrar amb l’absència de la representant del Grup Municipal de FP.