Agenda

Actes previstos per al dia : 27-10-2020

Dj. 01
OCT
Concurs de punts de llibre amb motiu del 70è aniversari de la Biblioteca Pública
Fins Ds.28/NovembreConcurs de punts de llibre amb motiu del 70è aniversari de la Biblioteca Pública

Hi poden participar totes les persones que ho vulguin i de totes les edats.

  • Tema: La celebració dels 70 anys de la Biblioteca Pública.
  • Categories: Infants de 3 a 5 anys (P3-P5); Infants fins a 8 anys (fins a 2n de Primària); Infants de 9 a 12 anys (de 3r a 6è de Primària); Joves de 13 a 17 anys; Adults (de 18 anys en endavant).
  • Format: El format ha de ser de 6x21 cms de cartolina blanca i dibuix a una sola cara. El dibuix ha de ser inèdit i es pot realitzar en qualsevol tècnica, sense límit de colors i de manera que faciliti la seva reproducció impresa. Cal evitar relleus, purpurines, plastificats i desplegables. El dibuix pot incloure una frase o el text breu que es vulgui, sempre només a una cara. La Biblioteca Pública es reserva el dret d’incloure a la contraportada del punt de llibre informació relativa a la Biblioteca (horaris, serveis...), el nom de l’autor, així com els logotips de les institucions que la gestionen.
  • Presentació: Només es pot presentar un punt de llibre per persona. La data límit de presentació serà el dissabte 28 de novembre de 2020 a les 13.00 h. El punt de llibre es presentarà dins d’un sobre, on hi constarà a l’exterior el pseudònim o lema del participant. A dins d’aquest sobre, a més del punt de llibre, s’inclourà un sobre més petit i tancat (a la part exterior també hi constarà el pseudònim o lema), a dins del qual hi haurà les dades personals del participant (nom i cognoms, edat, curs, adreça i telèfon). Els treballs s’han de presentar a la següent adreça: Biblioteca de Súria, carrer Tarragona, 17-19, 08260-Súria.
  • Premis: Hi haurà un únic premi per a cadascuna de les categories, que consistirà en un diploma, un lot cultural i l’edició del punt de llibre per a repartir entre els usuaris i també per a la utilització de la Biblioteca Pública.
  • Jurat: El jurat estarà format per representants de la Biblioteca Pública, de l’àmbit cultural i de l’ensenyament. El jurat pot declarar nul·la alguna de les categories si ho considera oportú. En cas que es plantegi alguna dubte, serà resolt pel jurat. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
  • Veredicte: El nom dels guanyadors/es es donarà a conèixer durant el mes de desembre, en el dia de l’acte final de a commemoració del 70è aniversari de la Biblioteca Pública, que s’anunciarà oportunament.
  • Altres consideracions: Els punts de llibre guanyadors restaran en propietat de la Biblioteca de Súria, la qual es reserva el dret d’explotació i reproducció. Amb tots els punts de llibre presentats es farà una exposició a la mateixa Biblioteca. El fet de participar en el concurs significa acceptar aquestes bases. Qualsevol aspecte no previst a les bases serà resolt per l’organització del concurs.

Dm. 27
OCT
Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa (Sant Joan de Vilatorrada): 'Treballo a casa, com em planifico?'
Des de les 12:00

Primera de dues sessions de dues hores cadascuna. Formació online.

Jornades gratuïtes amb inscripció obligatòria.  

A càrrec d’Elisenda Porras.

Horari: de 12.00 a 14.00 h.

Propera sessió: dijous 29 d'octubre.

Inscripcions: telèfon 93.876.40.00 o correu electrònic a l’adreça pellicerpe@santjoanvilatorrada.cat.

Organitzen: Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Centre d’Iniciatives per l’Ocupació Cal Gallifa i Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santpedor i l’Ajuntament de Súria.

  • Enllaç per descarregar el programa de les Jornades Empresarials del CIO Cal Gallifa: Enllaç

Dm. 27
OCT
Activitat a la Biblioteca: Inici de curs del Book Club
Activitat a la Biblioteca: Inici de curs del Book Club
Des de les 19:00

Club de Lectura en anglès per a adults. Lectures graduades de nivell mitjà.

Coordinació a càrrec de David Requena.

Les persones participants hauran de seguir les normes de prevenció anti-covid.

Hora: 19.00 h.

Lloc: Biblioteca Pública.

Properes sessions: darrer dimarts de cada mes.

Més informació: telèfon 93.869.52.44 i correu electrònic b.suria@diba.cat.

Organitza: Biblioteca Pública, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-03-2020 16:47