Agenda

Actes previstos per al dia : 18-10-2019

Dj. 12
SET
Concurs 'Instagram Ecorail i la Setmana Europea de la Mobilitat'
Fins Ds.19/OctubreConcurs 'Instagram Ecorail i la Setmana Europea de la Mobilitat'

Objecte del concurs: elecció d’una fotografia representativa de la mobilitat sostenible (rutes en bici en les quals es visualitzi el patrimoni industrial, com per exemple: fàbriques tèxtils, molins fariners, de paper, etcètera) i el patrimoni de la indústria viva que elabori o promogui els productes locals dels municipis que donen suport a l’activitat Ecorail: Callús, Sant Salvador de Guardiola, Súria, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Castellnou del Bages, Sant Fruitós de Bages.

Participants: hi podrà participar qualsevol persona física. Per poder participar en aquest concurs, cal tenir un compte a Instagram i el seu perfil ha de ser públic. La inscripció al concurs és gratuïta. Cal fer-se seguidor del compte d’Instagram de l’Ecorail del Cardener @ecorailecorail. També hi podran participar els inscrits a la BTTIndustrial Cardener del 19 d’octubre i la BTTIndustrialCardener del 16 de novembre de 2019. Inscripcions per realitzar la BTT info@guiesbtt.cat. Cada autor pot presentar un número il·limitat de fotografies. Les fotografies s’han de pujar a Instagram des del dia 12 de setembre al 19 d’octubre a les 22 h. L’etiqueta que han de portar serà #photoconcursecorail. No s'hi acceptaran fotografies etiquetades fora de les dates establertes. L’organització no es fa responsable del contingut publicat, només serà responsabilitat del participant. L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software que pugui produir-se.

Format de les fotografies: les definides per l’aplicació. Es pot utilitzar qualsevol tècnica.

Premis i lliurament: el/la guanyador/a rebrà dues entrades per realitzar l’activitat Ecorail del Cardener durant la temporada Ecorail 2019. El lliurament del premi es realitzarà a l’Ecorail, d’acord amb la disponibilitat d’agenda del guanyador/a.

Procediment de concessió dels premis: concurrència competitiva.

Desenvolupament del concurs: el jurat estarà format per membres de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener i dels ajuntaments que donen suport a l’activitat Ecorail: Callús, Sant Salvador de Guardiola, Súria, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Castellnou del Bages, Sant Fruitós de Bages. El veredicte del jurat es farà públic al cap d’un mes, el dia 22 d’octubre de 2019, a les xarxes socials de l’Ecorail. La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat elevarà el veredicte la Junta de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener perquè adopti l’acord d’atorgament del premi. El jurat desqualificarà les fotografies que incompleixin les bases establertes o les que, encara que les compleixin, vulnerin drets personals o puguin resultar ofensives o discriminatòries. El jurat es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació d’aquestes fotografies. El jurat es reserva el dret de desqualificar les fotografies que consideri inoportunes sota el seu propi criteri.

Drets sobre les imatges: els concursants cedeixen els drets d'imatge de les seves fotografies perquè l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola pugui publicar-les en qualsevol dels canals de comunicació i difusió que sigui necessari. La participació en el concurs suposa donar el consentiment a l'organització per utilitzar les fotografies amb finalitats culturals, i sempre fent constar el nom de l’autor. Els participants accepten, mitjançant la seva participació en el concurs a Instagram, que els continguts i comentaris que es publiquin en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris d’ Instagram i altres xarxes socials. Els participants al concurs manifesten i garanteixen que són propietaris del contingut publicat a través d’Instagram o, en cas contrari, tenen els drets d’atorgar els drets i les llicències pertinents. Els participants al concurs amb la publicació de les fotografies manifesten que el seu contingut no viola, ni infringeix els drets de qualsevol tercer, incloent els drets de privadesa, drets de publicitat, drets d’autor, marca registrada, etc. i respecten tota la normativa de propietat intel·lectual i seran responsables de totes les reclamacions sobre drets d’imatge i de propietat intel·lectual que hi puguin haver.

Acceptació de les bases: la participació en el concurs pujant les fotografies a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram. Les podeu consultar a instagram.com/legal/terms. Qualsevol aspecte no previst en les bases serà resolt pel jurat. És molt important per evitar l’exclusió dels participants observar atentament les presents bases i facilitar totes les dades exigides.

Dl. 14
OCT
Exposició a la Biblioteca: 'Malalties mentals'
Fins Ds.19/OctubreExposició a la Biblioteca: 'Malalties mentals'

Mostra bibliogràfica amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental.

Aquesta activitat forma part del programa d’actes organitzat per les biblioteques del Bages i Moianès sobre salut mental.

Dates: del 10 al 31 d’octubre.

Horari: De dilluns a divendres feiners (de 15.30 a 20.30 h). Dijous i dissabtes feiners, també de 10.00 a 13.00 h.

Organitza: Biblioteca Pública, amb el suport d’Ajuntament de Súria i Diputació de Barcelona.

Dv. 18
OCT
Exposició: 'Sota les bombes. Els atacs aeris a Catalunya durant la guerra civil'
Fins Dg.20/OctubreExposició: 'Sota les bombes. Els atacs aeris a Catalunya durant la guerra civil'

Una il·lustració del setge aeri que es va viure durant la guerra civil en què, per primera vegada a la història, s’atacava la rereguarda per destruir les indústries de guerra i per terroritzar la població civil. La documentació i imatges de l’època, sovint inèdites, mostren la crueltat de les operacions i els esforços del poble per sobreviure. Exposició organitzada per la Universitat de Barcelona.

Dates d’obertura: fins al 3 de novembre.

Horari: divendres, dissabtes, diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h. Dissabtes de setembre i octubre, també de 17.00 a 20.00 h. Dissabtes de novembre, de 16.00 a 18.00 h.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-05-2019 12:49