Agenda

Actes previstos per al dia : 27-06-2019

Dm. 25
JUN
Estiu a la Biblioteca: 'Sigues un Astronauta Lector!'
Fins Dv.13/SetembreEstiu a la Biblioteca: 'Sigues un Astronauta Lector!'

Activitat adreçada a infants de 3 a 12 anys (de P3 fins a 6è), amb motiu del 50è aniversari de l’arribada d’una nau tripulada a la Lluna.

Entre el 25 de juny i el 13 de setembre cal llegir un mínim de quatre llibres seleccionats prèviament, i que tracten sobre la Lluna, els cometes, els astronautes, etcètera.

Els infants que hi participin rebran un carnet d’Astronauta Lector, on caldrà anotar la puntuació de cada llibre llegit i la resposta a una pregunta. Posteriorment rebran un petit obsequi i entraran en el sorteig d’un lot de llibres, que es farà dilluns 30 de setembre a la Biblioteca Pública.

Horari de la Biblioteca Pública durant els mesos de juny i setembre: de dilluns a divendres feiners, de 15.30 a 20.30 h. Dijous feiners, també de 10.00 a 13.00 h.

Horari de la Biblioteca Pública durant els mesos de juliol i agost: de dilluns a divendres feiners, de 9.00 a 14.00 h.

Organitza: Biblioteca Pública, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la Diputació de Barcelona.

Dm. 25
JUN
Fins Dg.07/Juliol52è Concurs de Pintura Ràpida Vila de Súria

Convocat amb motiu de la celebració de la Festa Major 2019.

 • Inscripció: és gratuïta, i tots els artistes que hi vulguin participar-hi s’hauran d’atendre a les bases del Concurs.
 • Participants: seran considerats locals tots els nascuts a Súria o residents a la nostra vila.
 • Segellat de teles: a la sala d’exposicions de Cal Balaguer del Porxo (carrer Sant Climent, número 21, al Poble Vell) en el següent horari: dissabte 6 de juliol, de 9.00 a 10.00 h i de 15.00 a 16.00 h, i diumenge 7 de juliol, de 8.30 a 10.00 h.
 • Lliurament de les obres: el mateix dissabte 6 de juliol, de 13.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h, i diumenge 7 de juliol, de 13.00 a 14.00 h, al mateix lloc del segellat de teles. Els pintors que hagin segellat el dissabte 6 de juliol poden igualment presentar les seves obres el diumenge 7 de juliol.
 • Obres: els concursants podran participar, si ho desitgen, amb una obra per cada apartat: General, Aquarel·la i Petit Format.
 • Mides: les mides de les teles no seran inferiors a un 15 F ni superiors a un 40F o similars. El petit format tindrà una mida mínima de 3 F i màxima de 5 F.
 • Jurat: estarà format per cinc membres que votaran secretament.
 • Veredicte: es donarà un cop acabada l’admissió de les obres participants, i serà inapel·lable.
 • Premis de la categoria General: Premi d’Honor (700 euros, de l’Ajuntament de Súria, i trofeu), primer premi (400 euros, d’Exland), segon premi (350 euros, de Remosa) i tercer premi (300 euros, d’Enric Roca).
 • Premi de la categoria d’Aquarel·la: primer premi (300 euros, de Refir SL, i trofeu).
 • Premi de de la categoria Petit Format: primer premi (100 euros, de Súria Punt Comercial) i segon premi (70 euros, de l’Ajuntament).
 • Premi de la categoria de Concursants Locals: primer premi (trofeu), segon premi (trofeu) i tercer premi (trofeu).
 • Repartiment de premis: tindrà lloc diumenge 7 de juliol, aproximadament a les 17.00 h.
 • Exposició: totes les obres s’exposaran del 13 de juliol al 25 d’agost a la sala d’exposicions Cal Balaguer del porxo (carrer Sant Climent, número 21, al Poble Vell). Un cop clausurada l’exposició, els concursants podran retirar les pintures no premiades en un termini de dos mesos. Les obres premiades, a excepció de les presentades a l’apartat de Concursants Locals, quedaran en poder dels organitzadors.
 • Nota: el sol fet de participar en aquest Concurs implica la completa acceptació d’aquestes bases i l’acatament de la decisió de l’organització per resoldre casos no previstos. L’organització no es responsabilitza de les possibles pèrdues o desperfectes de les obres. Aquestes bases són el resum de l’acord de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Súria, celebrada el dia 11 de juny de 2019.
 • Organitza: Joventuts Musicals de Súria, amb el suport de l’Ajuntament de Súria i la col·laboració de Remosa, Refir, Enric Roca, Súria Punt Comercial i Exland.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-05-2019 12:49