L'Escola Municipal de Formació d'Adults i l'Escola Bressol Municipal Petit Estel ofereixen propostes d'activitats a l'alumnat a través d'internet o del telèfon

Última revisió 31-03-2020 13:01
31/03/2020

L'Escola Municipal de Formació d’Adults i l’Escola Bressol Municipal Petit Estel han començat a oferir propostes d’activitats als seus respectius alumnats a través d’internet o del telèfon per mantenir el ritme formatiu durant l’actual període de confinament a causa de la crisi del coronavirus.

En el cas de l’Escola Municipal de Formació d’Adults, aquest suport s’ofereix a través dels següents mitjans:

  • Enviament d’exercicis i material de treball per a alumnat que disposi de connexió telemàtica al seu domicili, i revisió dels exercicis fets que s’hagin fet arribar a l’adreça de correu electrònic eadultsuria@gmail.com.
  • Contacte telefònic amb l’equip docent mitjançant whatsapp o trucada en els següents horaris: dilluns, dimarts i dijous, de 16.00 a 18.00 h.

Pel que fa a l’Escola Bressol Municipal Petit Estel, cada dia publica una proposta d’activitat en el seu compte d’instagram (https://www.instagram.com/petitestelsuria/) per tal que les famílies les puguin fer a casa amb els seus infants. La mateixa activitat s’envia a totes les famílies usuàries mitjançant els grups de whatsapp de cada grup-classe.

L’equip docent de l’Escola Bressol Municipal també manté reunions a través d’internet per tractar temes relacionats amb el centre.

Logotips de l'Escola Municipal de Formació d'Adults i de l'Escola Bressol Municipal Petit Estel.
Logotips de l'Escola Municipal de Formació d'Adults i de l'Escola Bressol Municipal Petit Estel.