L'Ajuntament s'adhereix a una campanya de la Diputació per promoure el comerç de proximitat

Última revisió 17-12-2020 18:21
07/05/2020

L'Ajuntament de Súria promourà el comerç de proximitat amb la seva adhesió a la campanya ‘Ara et toca a tu: Gràcies’, impulsada per la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a la dinamització del teixit comercial més proper, davant l’impacte provocat per la crisi del coronavirus.

La campanya consistirà en la distribució de cartells i altres materials promocionals per incentivar les compres al comerç local i donar suport a la recuperació de l’activitat econòmica.

A més de difondre aquest material de promoció a través de les cartelleres municipals i d’internet, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament posarà aquest material promocional a disposició de la Unió de Botiguers per tal que pugui arribar als establiments associats

En el cas del establiments no associats a la Unió de Botiguers, poden sol·licitar els cartells a l’àrea de Promoció Econòmica, a través del número de telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic.

El comerç de proximitat és un dels sectors que més ha contribuït a mantenir el pols de l’activitat ciutadana durant aquest temps de confinament per la crisi del coronavirus.

El passat 19 de març, la Junta de Govern Local va aprovar un pla de xoc per a petites empreses, comerços i professionals autònoms que hagin resultat perjudicats per l’aturada de l’activitat econòmica. Aquest pla de xoc va ser ratificat per unanimitat en el ple municipal ordinari del passat dijous 30 d’abril.