L'Ajuntament obrirà aquest divendres 15 de maig el termini de sol·licitud d'ajuts per a autònoms i comerços afectats pels efectes de l'emergència sanitària

Última revisió 17-12-2020 18:21
12/05/2020

L'Ajuntament de Súria obrirà aquest divendres 15 de maig el termini de sol·licituds per a la convocatòria extraordinària d’ajuts econòmics per a professionals autònoms i petits i mitjans comerços que puguin acreditar una reducció dràstica i involuntària de la seva facturació a conseqüència dels efectes del Covid-19.

El pressupost total d’aquesta convocatòria d’ajuts és de 20.000 euros, que s’atorgaran pel procediment de concurrència competitiva. El termini de sol·licituds acabarà el 30 de maig de 2020 a les 14.00 h.

Les bases reguladores i l’anunci de la convocatòria es poden consultar al portal de transparència de la seu electrònica de l’Ajuntament. En aquest apartat de la seu electrònica també es podrà accedir al model de sol·licitud.

La quantia de l’ajut a percebre s’establirà a partir d’aquests trams:

  • Si s’han tingut pèrdues econòmiques d’almenys un 50% en els mesos de març i abril de 2020, en comparació amb els mateixos mesos de 2019, l’ajut serà de 400 euros per persona i/o activitat.
  • Si la facturació del mes anterior al que sol·liciti la prestació s’ha vist reduïda en un 75% o més, en relació amb la mitjana de facturació del semestre anterior, l’ajut serà de 500 euros per persona i/o activitat.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, preferentment a través de l’adreça de correu electrònic sosempresa@suria.cat. També es poden adreçar consultes a través del telèfon 93.868.28.00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres, entre 9.00 i 14.00 h).

Imatge de la convocatòria extraordinària d'ajuts per a autònoms i comerços.
Imatge de la convocatòria extraordinària d'ajuts per a autònoms i comerços.