L'Ajuntament i la SAS acorden modificar alguns punts del sistema d'horaris i abonaments de la Piscina Municipal a partir del dissabte 1 d'agost

Última revisió 31-07-2020 12:22
31/07/2020

L'Ajuntament de Súria i la Societat Atlètica de Súria (SAS), com a entitat gestora de la Piscina Municipal en l’actual temporada d’estiu, han acordat modificar alguns punts del sistema d’horaris i d’abonaments d’aquest equipament municipal a partir del dissabte 1 d’agost. Aquestes modificacions seran vigents fins al final de l’actual temporada d’estiu.

Les modificacions acordades són les següents:

  • Els abonaments adquirits a partir del dissabte 1 d’agost permetran accedir a la Piscina Municipal des de les 11.00 fins al tancament de la instal·lació, com a únic horari per a tots els dies de la setmana.
  • Els abonaments adquirits abans de l’1 d’agost també permetran l’accés a la Piscina Municipal en aquest mateix horari únic per a tots els dies de la setmana.
  • L’horari reservat per a pensionistes i jubilats serà de 10.00 a 12.00 h, de dilluns a diumenge. Entre les 10.00 i les 11.00 h, la Piscina Municipal només podrà ser utilitzada per pensionistes i jubilats, a més d’algun grup reduït especial (Centre Obert El Brot, etcètera). D’11.00 a 12.00 h, pensionistes i jubilats disposaran d’un espai exclusiu i delimitat a la piscina gran.
  • Els pensionistes i jubilats que vulguin accedir a la Piscina Municipal fora de l’esmentat horari reservat, hauran de signar prèviament una declaració autoresponsable.

Fins a final de temporada seguiran vigents les limitacions d’aforament i els sistemes de control anti-Covid per accedir a les instal·lacions de la Piscina Municipal.

Perspectiva general de la Piscina Municipal de Súria.
Perspectiva general de la Piscina Municipal de Súria.