La Generalitat obre un procés participatiu sobre l'emplaçament d'un nou dipòsit temporal de sal a Súria

Última revisió 29-12-2020 10:20
29/12/2020

La Generalitat ha obert un procés participatiu sobre l’emplaçament d’un nou dipòsit per a l’acopi temporal de sal de procés de producció de potassa al centre productor de Súria. Aquest procés participatiu romandrà obert fins al proper 15 de febrer al web https://participa.gencat.cat.

L’objectiu d’aquest procés participatiu és recollir les propostes de la ciutadania i de tots els actors implicats en relació amb els següents punts:

  • Identificar possibles alternatives viables a la implantació d’aquest nou dipòsit per a l’acopi temporal de sal.
  • Valorar els possibles emplaçaments del nou dipòsit.
  • Detectar i corregir els potencials impactes paisatgístics.
  • Facilitar la divulgació dels continguts del document d’avanç de les propostes.
  • Fomentar la participació ciutadana en la pressa de decisions.

 Hi poden participar totes les persones i entitats vinculades al territori i a l’activitat minera al Bages.

Durant el mes d’abril, la Generalitat elaborarà un document públic que recollirà les aportacions acceptades i no acceptades durant el procés participatiu.

L’Ajuntament de Súria convida tothom a prendre part en aquest procés participatiu, atesa la importància del projecte per al municipi.

Capçalera del web del procés participatiu de la Generalitat sobre l'emplaçament d'un nou dipòsit temporal de sal a Súria - Fins al dilluns 15 de debrer.
Capçalera del web del procés participatiu de la Generalitat sobre l'emplaçament d'un nou dipòsit temporal de sal a Súria - Fins al dilluns 15 de debrer.