La Biblioteca Pública ofereix recomanacions i propostes de lectura i activitats a través de les xarxes socials

Última revisió 30-03-2020 17:53
30/03/2020

La Biblioteca Pública de Súria manté les recomanacions i propostes de lectura i activitats a través de les seves xarxes socials, així com la promoció de serveis i recursos virtuals de les biblioteques catalanes, per tal de seguir estimulant la vida cultural tot i les limitacions de l’actual etapa de confinament per la crisi del coronavirus.

La difusió d’aquestes recomanacions i propostes es fa bàsicament a través dels comptes de la Biblioteca Pública a les xarxes socials Facebook i Instagram. Una de les activitats realitzades fins ara ha estat la celebració del Dia Mundial de la Poesia, amb la publicació diària de poemes de Josep Carner, amb motiu del 50è aniversari del gran poeta català.

També s’ha fet difusió de l’exposició virtual ‘Retratos animales’ de Yago Partal, impulsada per les biblioteques del Bages, el Berguedà i el Moianès (enllaç: http://peopleartfactory.com/g/12120?fbclid=IwAR1OlCaPi5GSxR0GGkJ3qTER6wF7I7ZnOmcRc9SQoPL_YwueOMvNR6Tao9o).

La xarxa de biblioteques disposa de diferents recursos virtuals que compten amb el suport del govern central, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Logotip de la Biblioteca Pública.
Logotip de la Biblioteca Pública.