El Consell Comarcal del Bages posa en marxa una convocatòria d'ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives de la comarca

Última revisió 28-05-2020 12:40
28/05/2020

El Consell Comarcal del Bages ha informat l’Ajuntament de Súria sobre la posada en marxa d’una convocatòria d’ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives de la comarca que s’hagin vist afectats per l’emergència sanitària i social del coronavirus. Aquests ajuts, a fons perdut, tenen una dotació econòmica de 450.000 euros.

Segons el Consell Comarcal del Bages, l’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar el teixit econòmic del territori amb una subvenció igual per a totes les persones beneficiàries, que oscil·larà entre 300 i 1.000 euros fins a un màxim de 1.500 persones. La convocatòria és compatible amb qualsevol altre tipus d’ajut que es pugui rebre en el marc actual.

Les sol·licituds s’hauran de presentar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages a partir de la segona setmana de juny. El termini de presentació s’allargarà vint dies. D’altra banda, la institució comarcal ha habilitat l’adreça de correu electrònic ajutscovid@ccbages.cat per resoldre els dubtes de les persones interessades.

El ple de Consell Comarcal del Bages va aprovar la convocatòria d’aquests ajuts en la seva darrera sessió.

Logotip del Consell Comarcal del Bages.
Logotip del Consell Comarcal del Bages.