Efectius de la UME porten a terme tasques de desinfecció a la Residència Bell Repòs i a la Llar-Residència i Centre Ocupacional La Colònia d'Ampans

Última revisió 02-04-2020 12:56
01/04/2020

Efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) han portat a terme aquest dimecres 1 d’abril tasques de desinfecció a la Residència Bell Repòs i a la Llar-Residència i Centre Ocupacional La Colònia d’Ampans, dins de les actuacions que està realitzant a diferents municipis catalans per evitar la propagació del coronavirus en equipaments assistencials.

La UME és un cos militar que es dedica a intervenir en situacions d’emergència o de desastres naturals. També ha actuat en altres municipis bagencs per fer tasques de desinfecció per la crisi sanitària del coronavirus.

La seva presència a la vila s’ha produït després de la petició de suport que l’Ajuntament va fer a diferents administracions per tal de reforçar les mesures de protecció a les persones més exposades al contagi.

Aquesta petició de suport va ser efectuada a la Diputació de Barcelona, el departament de Salut de la Generalitat i la delegació del Govern d’Espanya a Catalunya.

Amb posterioritat a la realització d’aquestes gestions, la Residència Bell Repòs va informar públicament sobre la confirmació de dos casos de coronavirus entre les seves persones usuàries, amb simptomatologia lleu.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.