Neteja viària

La neteja viària de Súria és un servei que l’Ajuntament té delegat a la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener. És prestat en règim de concessió per l’empresa CESPA Servicios Urbanos.

Dues persones s’encarreguen de netejar carrers, places i altres espais públics, amb el reforç d’una màquina d’escombrar per a la neteja de vorals i un camionet amb una altra persona que realitza tasques de recollida de voluminosos i neteges d’espais propers al nucli urbà.

Durant l’any, puntualment i per esdeveniments programats o si la necessitat ho requereix, es fan reforços de neteja extraordinaris.

El servei de neteja manual i mecànica passa pels barris de la vila d’acord amb un calendari que s’estableix en funció de les necessitats estimades de cada zona a partir de la densitat de població i el grau d’utilització de la via pública.

Per aquest motiu, el centre urbà és netejat diàriament de dilluns a dissabte.

La gran majoria de barris són netejats un o dos cops per setmana a nivell global, atenent al fet que alguns carrers poden requerir d’una major o menor periodicitat.  

 


CALENDARI DE LA NETEJA MANUAL A LA VIA PÚBLICA

Aquest calendari és orientatiu i pot patir alteracions a conseqüència de les festes intersetmanals, les inclemències del temps o altres causes.

  • De dilluns a dissabte: centre urbà, El Rastells.

  • Dilluns i dijous: Salipota.

  • Dimarts i divendres: Santa Maria, Bellavista, sector carrer Sant Antoni Maria Claret.

  • Dimecres i dissabte: Poble Vell, Sant Jaume.

  • Dissabte: Joncarets, sector carretera de Manresa.

  • Periodicitat quinzenal: Fusteret i Cal Trist.

- Itineraris de la neteja manual a la via pública: Enllaç

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 02-03-2020 18:53