Casal de Joves

El Casal de Joves és un equipament ubicat al parc municipal Macary i Viader. Ofereix el seu espai per al desenvolupament d’activitats de col·lectius juvenils i, en general, de les entitats de la vila, amb reserva prèvia.

Des de l’any 2014, el Casal de Joves també acull una oficina del Punt d’Informació Jove (PIJ).

MESURES DE SEGURETAT

  • Reobertura a partir del mes de juliol. Cal respectar les mesures de seguretat.
  • S’ofereix el servei de consultes al punt d’informació juvenil de manera presencial, amb cita prèvia els dijous del mes de juliol a la tarda i també per via telemàtica durant tota la setmana.
  • L’Espai Jove reprèn la seva activitat els divendres a la tarda durant el mes de juliol. Amb activitats a l’exterior del Casal de Joves i restriccions en els usos i aforaments dels espais interiors (sala gran de l’Espai Jove i sala de grups i entitats).
  • Les entitats i grups que tinguin autoritzat l’ús de la sala de grups podran fer-ho en els dies i hores de la seva reserva habitual sempre i quan es garanteixi un aforament màxim de 10 persones a la sala i es mantingui la distància de seguretat interpersonal de dos metres entre els assistents.
  • Les persones usuàries s’hauran de desinfectar les mans a l’entrada i la sortida de la instal·lació. També hauran de desinfectar tots els elements que hagin utilitzat (manetes, portes, taules, ...). Caldrà ventilar també la sala en arribar i en acabat.
  • Els usuaris hauran d’omplir una sol·licitud d’ús i una declaració responsable per poder dur qualsevol activitat dins la instal·lació que serà facilitada des de l’Ajuntament i s’haurà d’entregar abans de poder entrar dins la instal·lació.
  • El material esportiu i els jocs es desinfectaran després de cada ús i si s’escau passaran a una quarantena de 14 dies abans de tornar a préstec.
  • És obligatori l’ús de mascareta sempre que no sigui possible garantir la distància física de 2 metres amb altres persones.
  • Cal portar la mascareta i guants sempre que sigui possible.

DADES DE CONTACTE

- Horari: divendres feiners, de 16.00 a 19.00 h. Dissabtes feiners, de 16.00 a 20.00 h.

- Adreça: Parc Municipal Macary i Viader. 08260-Súria.

- Plànol d'ubicació: Enllaç

- Telèfon i whatsapp: 679.62.90.60.

- Correu electrònic: casaldejoves@suria.cat

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 22-06-2020 19:31