Avisos

Dv.16
OCT
Publicació de noves mesures anti-covid al DOGC

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) del divendres 16 d'octubre publica la resolució de noves mesures de salut pública per contenir la covid-19 a Catalunya.

- Enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8248/1816959.pdf

Dj.24
SET
Mesures anti-Covid als parcs infantils

En compliment de les darreres disposicions del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per aturar la propagació de la Covid-19, l'Ajuntament de Súria informa:

 • Cal fer un ús racional dels parcs infantils i evitar aglomeracions per responsabilitat i en benefici de tothom.
 • És necessari que els infants i les persones que els acompanyin es netegin les mans amb gel hidroalcohòlic, especialment abans i després d’accedir a les instal·lacions. En infants menors de 2 anys pot considerar-se l’ús de tovalloletes humides com a alternativa.
 • L’ús de la mascareta és obligatori des dels 6 anys. Si és possible, els infants de 3 a 5 anys també han d’utilitzar-la.
 • Cal mantenir la distància de seguretat amb infants d’altres grups de convivència, sobretot en els accessos a l’equipament.
 • És recomanable limitar el temps d’ús a un període inferior a l’habitual per tal que hi puguin accedir altres famílies.
 • Busqueu activitats i jocs d’esbarjo alternatius a l’ús de gronxadors o tobogans.
 • Eviteu menjar i beure en l’espai de joc.
 • És recomanable que els infants vagin acompanyats per un únic adult acompanyant.
 • En cas que n’hi hagi, no seieu als bancs per tal d’evitar una sobreocupació de l’espai.

Súria, 24 de setembre de 2020

Dc.15
JUL
Avís sobre mesures anti-Covid a la restauració

L’Ajuntament de Súria recorda que bars, restaurants i altres establiments de restauració han de complir les mesures establertes per a la prevenció de la Covid-19 entre el seu personal i la seva clientela:

 • ÉS OBLIGATORI que les persones dedicades als serveis d’atencio al públic portin mascareta.
 • ES RECOMANA prendre la temperatura de totes les persones que treballin en l’establiment.

Aquestes mesures s’estableixen en la resolució SLT/1648/2020 del departament de Salut de la Generalitat i en l’article 22 de la Llei 31/1995 de prevenció de riscos laborals.

També es recorda que és necessària la neteja freqüent de mans amb líquid desinfectant i que cal mantenir la distància de seguretat entre les taules dels espais interiors i de les terrasses.

Dj.09
JUL
Avís sobre l'obligatorietat de les mascaretes

L’Ajuntament de Súria recorda que fins a nou avís l’ús de la mascareta ÉS OBLIGATORI des dels 6 anys a la via pública, als espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, segons una resolució de la Generalitat.

Tot i que l’incompliment d’aquesta resolució pot donar lloc a sancions, es demana a tothom l’ús de mascareta per motius de responsabilitat, civisme i protecció sanitària.

Dl.08
JUN
Avís de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC)

Fins a nou avís, totes les consultes i gestions a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) seran ateses de forma telemàtica, per telèfon o presencialment amb cita prèvia.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-05-2018 10:22