Temes de la darrera sessió ordinària del Ple Municipal

Última revisió 01-03-2022 11:19
01/03/2022

El Ple Municipal va tractar els següents temes en la seva darrera sessió ordinària, que va tenir lloc dijous 24 de febrer:

  • Aprovació per unanimitat de la proposta de modificació de l’ordenança fiscal número 4, reguladora de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana. Aquest punt va ser aprovat amb l’absència del regidor no adscrit.
  • Aprovació per unanimitat de la proposta de modificació de l’ordenança fiscal número 41, reguladora dels preus públics.
  • Aprovació per unanimitat del reconeixement de compatibilitat per exercir activitats privades per part d’un funcionari interí.
  • Aprovació per unanimitat de la sol·licitud d’adhesió a la Mancomunitat de Municipis del Bages pel Sanejament. Els representants de l’Ajuntament en aquest ens seran l’alcalde Albert Coberó i Aymerich i el regidor Miquel Soliva i Palà.

Presa de possessió i composició dels grups municipals

A l’inici d’aquesta darrera sessió ordinària del Ple Municipal va prendre possessió com a nou regidor Daniel Barrera i Jiménez (ERC-AM), en substitució de Mireia Simon i Ruiz.

En el transcurs de la sessió també es va aprovar per unanimitat un acord per modificar la composició dels grups municipals i la representació a diferents òrgans municipals, arran de la presa de possessió del nou regidor.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.