FESTA MAJOR: Santòfol 2022

Tastos de tapes a diferents establiments de restauració de la vila. Participació oberta a persones majors de 16 anys.

Per participar en el sorteig del Santòfol 2022 cal aconseguir els dinou segells dels establiments d'aquesta edició i lliurar la butlleta segellada abans del dimarts 12 de juliol.

En la butlleta també caldrà votar la millor tapa per tal que els establiments participants puguin optar al diploma honorífic Santòfol 2022.

L’organització resoldrà qualsevol discrepància en la interpretació de les bases.

Dates del Santòfol 2022: del dissabte 25 de juny al divendres 1 de juliol (primera setmana) i del dissabte 2 de juliol al divendres 8 de juliol (segona setmana).

Establiments participants: American Dreams, Baccus, Bar Grill, El Pinxo, Kebab, La Parada, La Taverna, Quintana, Kàtia i Cafè 9 (només la primera setmana).

Horari: de 19.00 a 22.00 h.

Premis del sorteig: tres sopars per a dues persones en un dels establiments participants, i tres lots de productes.

Preu de cada consumició: 3 euros (tapa i beguda).

Data del sorteig: dissabte 16 de juliol al bar del Camp Municipal de Futbol de la Riera del Tordell, en el transcurs del Torneig de 24 Hores de Futbol 7.

Organització: Ajuntament de Súria i Comissió Festa Major.

 

NOTES D’INTERÈS

  • Possibles canvis. El programa de la Festa Major de Súria està subjecte a canvis segons la meteorologia i/o imprevistos.
  • Per unes fetes lliures de sexisme. Les actituds sexistes han de ser totalment rebutjades en qualsevol tipus de celebració o festa popular. Per això, la Festa Major de Súria es torna a adherir enguany al lema ‘Em vesteixo com vull. Em desvesteix qui jo vull. #NOÉSNO’.
  • Enllaç per descarregar el programa de la Festa Major de Súria 2022: Enllaç.
  • Organització de la Festa Major de Súria 2022. Ajuntament de Súria i Comissió Festa Major, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-06-2022 13:24