FESTA DE SANT SEBASTIÀ: Sortida, inauguració d'exposició i concert coral

  • 9.00 h. Sortida ‘Coneguem el nostre entorn’. Organitzada pel Centre Excursionista i amb la intervenció d’Albert Fàbrega. Caminada d’aproximadament 8 quilòmetres per tal de conèixer millor el nostre entorn. Lloc de concentració: plaça de Sant Joan.
  • 18.00 h. Inauguració de l’exposició ‘1932: Tres dies de revolta a Súria’ sobre la revolta anarquista del gener de 1932, de la qual enguany se’n commemoren els noranta anys. Amb la intervenció dels comissaris de l’exposició, l’historiador Jordi Algué i Sala, i l’estudiós Marc Rubí i Romero, ambdós suriencs. Lloc: Cal Balaguer del Porxo.
  • 21.00 h. Concert de Nadal. A càrrec de la Coral Escriny de Santpedor, dirigida per Marc Reguant i Vila. Obertura de portes a les 20.30 h per afavorir l’entrada esglaonada. El concert ofereix una mostra de música per a cor d’autors contemporanis, amb obres de compositors com Josep Vila i Casañas, Josep Ollé i Sabaté o Albert Guinovart i Mingacho. Però també d’altres compositors europeus actuals, com ara el basc Josu Elberdin, el letó Eriks Ešenvalds o el gal·lès Karl Jenkins. Completen el programa una peça nadalenca de Cristòfor Taltabull i dos estàndards de jazz de Cole Porter i dels germans Gershwin, respectivament. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort.

Organització del programa de la Festa de Sant Sebastià: Ajuntament de Súria.

  • Enllaç per descarregar el programa de la Festa de Sant Sebastià: Enllaç.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-01-2022 18:34