Concurs fotogràfic 'Vinstagram Biblioteques amb DO'

El concurs 'Vinstagram Biblioteques amb DO' forma part de les activitats del projecte Lletres i Vins 2022.

  • QUI HI POT PARTICIPAR? Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses.
  • QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI? Per participar al concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic, respectar les condicions d’aquesta xarxa i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.
  • QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES? S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes... posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la Denominació d’Origen Pla de Bages.
  • COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS? Els participants hauran de publicar una foto pròpia i inèdita a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagrampladebages2022. No podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer. Es podran presentar al concurs un màxim de 3 fotografies.
  • QUIN ÉS EL TERMINI? Del 4 de desembre de 2021 al 31 de gener de 2022. No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.
  • VEREDICTE I PREMIS. Un jurat integrat per representants del món artístic i cultural de la comarca del Bages triarà la fotografia guanyadora. El jurat seleccionarà un màxim de 8 fotografies finalistes que podran ser exposades per les biblioteques participants i la Denominació d’Origen Pla de Bages, tant en format imprès com digital. El premi per l’autor de la imatge guanyadora serà: Un lot cultural de llibres, vins DO Pla de Bages i una entrada per a dues persones per un espectacle al Teatre Kursaal de Manresa. L’entrega de premis es farà durant la primera quinzena de febrer del 2022. La participació al concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació dels organitzadors d’aquest concurs: Biblioteca d’Artés, Biblioteca d’Avinyó, Biblioteca Sant Valentí de Navarcles, Biblioteca de Sant Fruitós de Bages, Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa, Biblioteca El Pont de Vilomara i Rocafort, Biblioteca de Súria i DO Pla de Bages. El veredicte és inapel·lable, i es farà públic a la 1a quinzena de febrer del 2022.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.

La celebració d'aquest concurs compta amb el suport dels ajuntaments dels municipis de les Biblioteques participants, la DO Pla de Bages, el Teatre Kursaal i la Diputació de Barcelona.

  • Enllaç per descarregar les bases del concurs 'Vinstagram Biblioteques amb DO': Enllaç
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-12-2021 13:32