Concurs de fotografia Vinstagram

Activitat convocada per les biblioteques dels municipis vinculats a la DO Pla de Bages, dins del projecte Biblioteques amb DO.

Participació: Concurs obert a totes les persones de 16 anys o més, que no hagin estat implicades en la preparació de la convocatória. Hi queden excloses les imatges presentades per marques comercials o empreses. Cal tenir compte a instagram amb un perfil públic, respectar les condicions d’aquesta xarxa social i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputacioó de Barcelona.

Temaàtica de les fotografies: Categoria uúnica sobre el món del vi en sentit ampli (vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes, etceètera), posant especial èmfasi en l’àmbit territorial de la DO Pla de Bages. Les persones participants hauran de publicar una foto pròpia i inèdita a instagram a través del seu propi perfil, posant-hi un títol i l’etiqueta #vinstagrampladebages2023. Les imatges no podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatòria, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer. S’hi podran presentar un màxim de tres fotografies.

Termini de presentació: Fins al 31 de gener de 2023. No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.

Veredicte i premis: Un jurat integrat per representants del món artístic i cultural de la comarca triarà la fotografia guanyadora. El jurat seleccionarà un màxim de vuit fotografies finalistes que podran ser exposades per les biblioteques participants i la DO Pla de Bages, en format imprès o digital. El veredicte es farà pública durant la primera quinzena de febrer de 2023.

Premi: L’autor o autora de la imatge guanyadora rebrà un lot cultural de llibres, vins de la DO Pla de Bages i una entrada per a dues persones a un espectacle del Teatre Kursaal (Manresa).

Organització: Biblioteques d’Artés, Avinyó, Ateneu Les Bases (Manresa), Navarcles, Navàs, Pont de Vilomara i Rocafort, Sallent, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada i Súria, DO Pla de Bages, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Teatre Kursaal.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-01-2023 00:33