Ràdio Súria

QUI SOM

La primera emissió de l’emissora municipal Ràdio Súria va tenir lloc el 3 de setembre de 1983, coincidint amb la celebració de la 4a Fira de Mostres de la vila.

Els primers estudis eren ubicats a la planta superior de la Casa de la Vila. La seva freqüència original era el 102.6 FM. En aquella primera etapa, la gestió de l’emissora era a càrrec de l’entitat Ràdio Club Súria, presidida per Josep Franch i Rabal.

Al llarg de la seva història, Ràdio Súria ha estat nexe d’unió de moltes persones, especialment joves, amb una programació basada en la música i la informació local. En alguns casos, l’emissora ha estat el punt de partida per a periodistes suriencs que posteriorment han treballat en altres mitjans d’àmbit comarcal o nacional.

A mitjans dels anys cinquanta del segle XX havia funcionat a la vila una altra emissora, també anomenada Ràdio Súria, i que havia estat impulsada per un grup d’afeccionats suriencs.

Ràdio Súria emet actualment per la freqüència 107.8 FM. També es pot escoltar en directe a través del web de l’emissora.

Els seus estudis són a l’edifici de l’antic centre de salut, amb entrada pel carrer Tarragona.

- Adreça: carrer Tarragona, 15-17, primera planta, 08260-Súria.

- Telèfon: 93.869.63.90.

- Plànol d'ubicació: Enllaç

- Adreça electrònica: radiosuria@suria.cat

- Facebook: https://www.facebook.com/RadioSuria

- Twitter de Ràdio Súria: https://twitter.com/radiosuria

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13-10-2021 16:07