http://www.suria.cat/coronavirus ">

L'Ajuntament fa una crida a no estendre rumors o informacions incertes sobre el coronavirus

Última revisió 17-12-2020 18:10
18/03/2020

L'Ajuntament de Súria fa una crida a tothom per evitar la difusió de rumors o informacions incertes i no contrastades oficialment sobre el coronavirus per tal de no contribuir a estendre sentiments injustificats d’alarma o angoixa en el seu entorn.

Fins a data d’avui, el departament de Salut de la Generalitat no ha informat l’Ajuntament de cap cas positiu de coronavirus al nostre municipi.

En aquest sentit, es reitera la crida a mantenir la prudència, la racionalitat i la tranquil·litat, i a seguir els canals oficials (Ajuntament, Generalitat o Estat) per estar informat sobre l’evolució de la malaltia.

Al mateix temps, l’Ajuntament agraeix la col·laboració ciutadana en el seguiment de totes les mesures de precaució que s’han posat en marxa per evitar la propagació de la pandèmia.

Reducció dels serveis de la Guagua i tancament temporal de la Deixalleria Municipal

El bus urbà de Súria, conegut popularment com la Guagua, ha reduït els seus serveis a dilluns, dimecres i divendres. Aquesta reducció de serveis es mantindrà mentre es perllonguin les mesures d’excepcionalitat a causa del coronavirus. Durant aquest mateix període, el servei serà gratuït.

D’altra banda, la Deixalleria Municipal roman tancada temporalment des d’aquesta setmana, dins de les afectacions derivades de les mesures preventives contra el coronavirus. Per a qualsevol necessitat urgent en aquest sentit, es pot contactar amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) en horari d’atenció al públic (telèfon 93.868.28.00).

Suspensió del ple municipal ordinari del mes de març

L’alcalde Albert Coberó ha signat un decret per a la suspensió del ple municipal ordinari que s’havia de celebrar el proper 26 de març, a causa de la situació d’emergència que s’està vivint aquests dies. La sessió serà convocada quan les circumstàncies de salut pública ho permetin.

Logotip contra els rumors i les informacions incertes.
Logotip contra els rumors i les informacions incertes.