El saló de sessions de la Casa de la Vila acull el sorteig dels membres de les meses electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya 2021

Última revisió 29-11-2021 19:17
22/01/2021

El saló de sessions de la Casa de la Vila va acollir el sorteig dels membres de les meses electorals de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, en el transcurs d’un Ple extraordinari i urgent que va tenir lloc dijous 21 de gener.

El sorteig es va portar a terme mitjançant una eina informàtica facilitada per l’Oficina del Cens Electoral, que garanteix l’aleatorietat del procediment d’elecció dels membres de les meses.

El procediment del sorteig va ser aprovat per unanimitat. Prèviament, també es va aprovar per unanimitat el caràcter extraordinari i urgent de la sessió.

El resultat del sorteig serà comunicat a la Junta Electoral de Zona de Manresa i es procedirà a la citació individual de cadascuna de les persones escollides.

  • Enllaç per descarregar el resultat del sorteig dels membres de les meses electorals de les eleccions al Parlament de Catalunya 2021: Enllaç

Destacat de les eleccions al Parlament 2021.
Destacat de les eleccions al Parlament 2021.