El pla de millora de polígons continua amb l'inici de les obres d'urbanització del tram final del passeig de Joncarets

Última revisió 07-12-2020 18:58
07/12/2020

Les obres d’urbanització del tram final del passeig de Joncarets, que formen part del pla de millora de polígons de Súria, s’iniciaran aquesta setmana. La durada prevista de les obres serà d’uns dos mesos i mig.

Els principals objectius d’aquesta actuació són la creació d’un nou vial de servei paral·lel a la carretera, la millora de l’accessibilitat per als vianants i la renovació de les xarxes de serveis.

El pressupost d’adjudicació de les obres és de 434.035,98 euros, IVA inclòs. L’empresa constructora adjudicatària és Voracys SL (Sant Cugat del Vallès).

El pla de millora de polígons és una iniciativa de les àrees de Promoció Econòmica i Urbanisme de l’Ajuntament, amb el suport de l’àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona. Els seus objectius principals són la millora de l’accessibilitat, la mobilitat, l’estalvi energètic i les xarxes de serveis existents als polígons de la vila.

La setmana passada es van iniciar les obres d’urbanització del vial principal del polígon La Pobla Nord, que també formen part del pla de millora de polígons.

Logotip del pla de millora de polígons.
Logotip del pla de millora de polígons.