-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Recollida porta a porta
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

La coneguda educadora Alba Castellví ofereix la primera sessió del taller ’Conviure amb els fills sense enfadar-se’

11 de Gener de 2019La coneguda sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví va oferir dimecres 9 de gener la primera sessió del taller ’Conviure amb els fills sense enfadar-se’, que forma part del Programa de Suport a les Famílies per a aquest curs 2018-19. La segona i darrera sessió del taller tindrà lloc dimecres vinent, 16 de gener.El taller està basat en una dinàmica de grup de treball amb la participació directa dels pares i les mares assistents, i amb una orientació pràctica per intentar resoldre situacions quotidianes de la convivència amb fills i filles adolescents. Les dues sessions tenen lloc a l’Institut Mig-Món.
 
En la primera sessió es van tractar temes com les millors estratègies de comunicació amb fills i filles adolescents, la gestió de l’ús de telèfons mòbils i accés a les pantalles, i les dificultats que imposa la vida diària per poder mantenir unes relacions familiars de qualitat.
 
Segons Alba Castellví, fer de pare o mare ha estat sempre ’una tasca molt complexa’ que actualment es desenvolupa en un context marcat per la pressió de nous valors col·lectius, un entorn menys jerarquitzat i uns sistemes de comunicació social més invasius i omnipresents.
 
La coneguda educadora va comentar que és necessari evitar actituds de sobreprotecció cap als adolescents i no aspirar a resoldre tots els seus problemes per tal que es vagin exercint en la responsabilitat, avançant en la seva autonomia i maduració personal.
 
Aquest taller també es desenvolupa al llarg d’aquest curs escolar als municipis de Badia del Vallès, Granollers, El Prat de Llobregat i Vic. La seva organització a Súria és a càrrec de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament, l’Institut Mig-Món, el Casal de Joves i l’AMPA de l’Institut Mig-Món, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Imatge de la primera sessió del taller ‘Conviure amb els fills sense enfadar-se’, que forma part del Programa de Suport a les Famílies i és impartit per la coneguda sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví
Imatge de la primera sessió del taller ‘Conviure amb els fills sense enfadar-se’, que forma part del Programa de Suport a les Famílies i és impartit per la coneguda sociòloga, mediadora i educadora Alba Castellví

Versió per imprimir Enviar a un amic