-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Recollida porta a porta
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

El termini d’inscripció per a les activitats d’’El Juliol tot ho vol’ en la primera setmana de setembre romandrà obert fins al divendres 24 d’agost

03 d'Agost de 2018El casal municipal d’estiu ’El Juliol tot ho vol’ ha obert el termini d’inscripció per a les activitats que es faran del 3 al 7 de setembre, una de les principals novetats d’aquesta edició. Les inscripcions romandran obertes fins al divendres 24 d’agost.L’ampliació de les activitats d’’El Juliol tot ho vol’ a la primera setmana de setembre respon a una proposta expressada en anys anteriors per bona part de les famílies. Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de la Casa de la Vila (de dilluns a divendres no festius, de 9.00 a 14.00 h) i a través d’internet (www.peretarres.org/estiu/casals).
 
L’horari d’aquesta darrera setmana d’activitats d’’El Juliol tot ho vol’ anirà de 9.00 a 13.30 h. També s’hi mantindrà el servei d’acollida (de 8.00 a 9.00 h) i el servei de menjador (de 13.00 a 15.00 h) per a les famílies interessades.
 
Aquesta nova edició del veterà casal municipal d’estiu es va iniciar el passat 25 de juny. Fins al 27 de juliol van tenir lloc nombroses activitats relacionades amb el món de la festa i la cultura popular.
 
Enguany, la gestió d’’El Juliol tot ho vol’ és a càrrec de la Fundació Pere Tarrés, una de les principals entitats catalanes dedicades a l’educació en el lleure d’infants i joves.

Cartell de la darrera setmana del casal municipal d’estiu ’El Juliol tot ho vol’ - Del 3 al 7 de setembre
Cartell de la darrera setmana del casal municipal d’estiu ’El Juliol tot ho vol’ - Del 3 al 7 de setembre

Versió per imprimir Enviar a un amic