-a    aA    A+

 • Seu electrònica
 • Geoparc de la Catalunya Central
 • POUM de Súria
 • Ajuts del programa Leader
 • E-fact
 • Compartir cotxe
 • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

El foc i la música seran protagonistes de la Nit de Sant Joan a Súria, que vol reforçar el sopar popular

15 de Juny de 2017

Súria celebrarà la Nit de Sant Joan amb el tradicional protagonisme del foc i de la música, al voltant del simbolisme de la Flama del Canigó. El programa d’enguany vol reforçar el sopar popular de revetlla, que tindrà lloc a les 21.30 h a la plaça de Sant Joan. Altres actes previstos seran la tradicional encesa de la foguera i un concert amb els grups Trifàsic, Séptimo A i DJ Alexander Main (23.00 h).

La celebració de la Festa Nacional dels Països Catalans començarà pels volts de les 18.30 h com a hora prevista d’arribada de la Flama del Canigó, que serà portada des de Manresa per esportistes de la vila. Com en els darrers anys, els portadors de la Flama faran un recorregut pel centre urbà abans d’arribar a la Casa de la Vila, on serà encès un peveter.

 

A les 20.30 h es llegirà el manifest al davant de la Casa de la Vila. Posteriorment s’hi farà la dansa dels Capgrossos que simbolitzen els quatre elements de la natura. També hi actuaran els geganters i grallers del Gorg de l’Olla, la colla castellera Salats, el Tro Gros amb el ball de cascavells, i interpretacions musicals d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, amb la col·laboració de músics suriencs.

 

A continuació hi haurà una cercavila de la Xaranga de l’Escola Municipal de Música i altres músics suriencs entre la Casa de la Vila i la plaça de Sant Joan.

 

En el sopar popular de revetlla s’oferirà el següent menú: mongetes, botifarra blanca, xoriço, cansalada, pa torrat, postre, coca, aigua, vi i cava. El preu serà de 10 euros. Els tiquets es poden adquirir anticipadament els establiments Cansaladeria Cal Vila, Dos26 de Maria Jové i Rubik Espai Fitness.

 

Com en anys anteriors, l’Ajuntament de Súria fa una crida a l’ús responsable dels petards per evitar danys personals. També es recorda que el llançament de petards estarà prohibit a la plaça de Sant Joan i el seu entorn.

 

L’organització del programa de la Nit de Sant Joan a Súria és a càrrec de l’Ajuntament i del Tro Gros. El programa d’actes complet és el següent:

 • 18.30 h. Arribada de la Flama del Canigó, procedent de Manresa i portada per esportistes de la vila. Encesa del peveter al davant de la Casa de la Vila. Recorregut: carrer Ignasi Abadal, plaça Sant Joan, carrers Salvador Vancell i González Solesio, i avinguda de l’Ajuntament.

 • 20.30 h. Lectura del manifest. Actuacions dels Capgrossos, geganters i grallers del Gorg de l’Olla, colla castellera Salats, ball de cascavells amb el Tro Gros, i alumnes de l’Escola Municipal de Música amb la col·laboració de músics suriencs. Lloc: davant la Casa de la Vila.

 • 21.00 h. Cercavila amb la Xaranga de l’Escola Municipal de Música i altres músics suriencs. Recorregut: avinguda de l’Ajuntament, carrers González Solesio, Domènec Quinquer, Magí Fàbrega, Sant Josep, Salvador Vancell i plaça de Sant Joan.

 • 21.30 h. Sopar popular de revetlla. Lloc: plaça de Sant Joan. Menú: mongetes, botifarra blanca, xoriço, cansalada, pa torrat, postre, coca, aigua, vi i cava. Preu: 10 euros. Venda anticipada de tiquets: establiments Cansaladeria Cal Vila, Dos26 de Maria Jové i Rubik Espai Fitness.

 • 23.00 h. Encesa de la foguera i inici del concert de revetlla amb els grups Trifàsic (23.00 h), Séptimo A (1.00 h) i DJ Alexander Main (3.00 h). Lloc: plaça de Sant Joan.


Cartell de la Nit de Sant Joan a Sùria - Divendres 23 de juny
Cartell de la Nit de Sant Joan a Sùria - Divendres 23 de juny

Versió per imprimir Enviar a un amic