-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Recollida porta a porta
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Notícies

notícies anteriors

L’Ajuntament reedita dos cartells de la campanya ’Tracta’m bé’ pel respecte i el bon tracte a les persones grans

18 de Setembre de 2018L’Ajuntament de Súria ha reeditat dos dels cartells de la campanya ’Tracta’m bé’, que han començat a ser distribuïts entre establiments comercials, serveis i equipaments de la vila. Súria es va adherir l’any 2015 a aquesta campanya que vol promoure el respecte i el bon tracte a les persones grans.Els dos cartells reeditats mostren activitats compartides entre dues generacions d’una mateixa família en situacions que transmeten un ambient de complicitat i compenetració entre joves i grans: un moment de descans en una sortida en moto i una estona de tranquil·litat fent ganxet al costat del riu Cardener.
 
Els cartells van ser elaborats amb la col·laboració de les àrees de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament, el Casal de Joves i l’Institut Mig-Món. Les idees per a l’elaboració de les situacions reflectides van sorgir dels alumnes d’aquest centre d’ensenyament.
 
Les fotografies són originals del fotògraf surienc Mario Mateo. La reedició dels dos cartells també ha estat una iniciativa de les àrees de Joventut i de Benestar Social.
 
La campanya ’Tracta’m bé’ forma part de les accions previstes en el Pla de Desenvolupament Local (PDL) Suriacció. Fins ara s’hi han portat a terme diferents activitats de sensibilització i apropament intergeneracional amb la col·laboració del comerç de la vila, dels centres escolars, dels Consells Municipals dels Infants i de la Gent Gran, de l’Associació de Gent Gran, del comerç de la vila i de diferents persones i entitats.

Cartell reeditat del programa ’Tracta’m bé’
Cartell reeditat del programa ’Tracta’m bé’

Cartell reeditat del programa ’Tracta’m bé’
Cartell reeditat del programa ’Tracta’m bé’

Versió per imprimir Enviar a un amic