tancar Tancar googleMaps

-a    aA    A+

  • Seu electrònica
  • Recollida porta a porta
  • Geoparc de la Catalunya Central
  • POUM de Súria
  • Ajuts del programa Leader
  • E-fact
  • Compartir cotxe
  • Com obtenir un certificat digital

Ajuntament de Súria
Carrer d'Ernest Solvay, 13
08260 - Súria
T. 93 8682800
F. 93 8682931
E. suria@suria.cat


Amb la col·laboració de: Logo Diputació


Avís legal. Crèdits.
logo rssRSS. Accesibilitat.
Versió mòbil / Sense estils

Salutació

Josep Maria Canudas i Costa, alcalde de Súria
Josep Maria Canudas i Costa, alcalde de Súria

Benvolguts suriencs, benvolgudes surienques,
 
Les tecnologies actuals ens ofereixen possibilitats d’informació i comunicació que fa pocs anys haurien estat difícils d’imaginar. Les institucions hem d’utilitzar aquestes noves eines amb la voluntat d’apropar-nos més a la ciutadania, agilitar el funcionament administratiu i potenciar el dinamisme social de la vila, donant a conèixer els seus atractius, els seus projectes i les celebracions més emblemàtiques.
 
Vivim uns temps complexes que marcaran el nostre futur col·lectiu durant les properes dècades. Tothom hi ha d’aportar el seu esforç, cadascú des de la seva responsabilitat, per deixar a les futures generacions un món més just i més solidari, on els drets nacionals del nostre país estiguin plenament reconeguts.
 
Els ajuntaments hem d’estar al servei de tots els ciutadans i ciutadanes, escoltant les seves inquietuds i fent tot allò que puguem per intentar resoldre els seus problemes, defensant els interessos col·lectius i sempre d’acord amb les nostres competències i disponibilitats.
 
A les administracions municipals ens correspon donar la primera resposta, malgrat les dificultats que ens imposa a tots l’actual situació de crisi. Cal millorar el sistema de finançament local si volem que els ajuntaments comptin amb els recursos necessaris per afrontar els importants reptes que tenim plantejats com a societat.
 
Les persones han de percebre clarament que les institucions són al seu costat, però des de l’administració no podem substituir l’empenta de la societat civil. Súria és una vila dinàmica, amb un teixit associatiu ric, compromès i emprenedor. Aquesta és la nostra principal fortalesa i això ens ha de permetre, tot i les dificultats del moment present, mirar el futur amb confiança.
 
 

Josep M. Canudas i Costa

Alcalde de Súria

Tel. 93.868.28.00Fax 93.869.29.31W. www.suria.catA/e. imatge emailCarrer Ernest Solvay, 13Súria08260

Versió per imprimir Enviar a un amic