Informació sobre el coronavirus

EQUIP DE VOLUNTARIAT

L'equip de voluntariat és una iniciativa de l'Ajuntament de Súria per col·laborar amb els equips sanitaris, serveis socials i Protecció Civil en el recolzament a les persones de la vila que requereixin suport mentre es perllonguin les mesures preventives contra la propagació del coronavirus.

Hi poden col·laborar particulars, entitats i empreses. Aquest equip només s'activaria en cas de necessitat, i seria coordinat des del Comitè d'Emergències de l'Ajuntament per al desenvolupament de tasques de suport:

QUI POT PARTICIPAR EN L'EQUIP DE VOLUNTARIAT

A nivell particular, cal complir les següents condicions:

  • Tenir una edat compresa entre 18 i 60 anys.
  • Estar empadronat o empadronada a Súria, i amb residència habitual a la vila.

QUI NO POT PARTICIPAR EN L'EQUIP DE VOLUNTARIAT

  • Persones que presentin qualsevol patologia de risc: malalties cardiovasculars, afeccions respiratòries o pulmonars, hipertensió arterial, diabetis, malalties cròniques o oncològiques, persones immunodeprimides, embarassades i, en general, grups de risc, segons les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i organismes dependents.

El funcionament de l'equip de voluntariat seguirà les recomanacions del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat sobre l'organització de persones voluntàries en suport dels col·lectius vulnerables en el marc de l'emergència sanitària actual (més informació: Enllaç).

- Informació sobre protecció de dades: Enllaç

 

SI VOLEU FORMAR PART DE L'EQUIP DE VOLUNTARIAT, CAL QUE OMPLIU I ENVIEU EL SEGÜENT FORMULARI:

Formulari de contacte

Si voleu veure la informació sobre l'Avís Legal cliqueu aquí.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-03-2020 13:39