Informació sobre el coronavirus

PERSONES QUE VIUEN SOLES O FORMEN PART DE COL·LECTIUS DE RISC

L’Ajuntament de Súria ha distribuït fulls informatius adreçats a persones que viuen soles o formen part dels col·lectius de risc per tal que es posin en contacte amb els serveis municipals en cas de necessitat durant l’actual confinament per aturar la propagació del coronavirus. En aquests fulls també hi figuren els telèfons de contacte per poder trucar.

També es fa una crida ciutadana per tal de comunicar situacions de persones que necessitin assistència o suport en qualsevol tema d’atenció social, compra de medicaments i menjar, etcètera, mentre es perllonguin les mesures preventives contra el coronavirus.

La coordinació de la resposta a aquests casos anirà a càrrec de l’àrea municipal de Benestar Social.

DE FORMA EXCEPCIONAL, LES TRUCADES QUE ES FACIN PER ATENDRE AQUESTS CASOS DES DE L'ÀREA MUNICIPAL DE BENESTAR SOCIAL ES PODEN FER DES D’UN NÚMERO DE TELÈFON OCULT O PRIVAT.

Per aquest motiu, us preguem que atengueu la trucada i que ho feu saber a persones del vostre entorn que no ho sàpiguen i es puguin trobar en aquesta situació.

Les persones que us telefonin s’identificaran clarament amb el seu nom i cognoms per tal que no tingueu cap dubte sobre la procedència de la trucada.

Tampoc no us demanaran cap informació sobre aspectes sensibles o privats de la vostra vida personal.

EN CAS DE DUBTE, TRUQUEU LA POLICIA LOCAL AL TELÈFON 93.869.64.00.

Per a qualsevol comunicació relacionada amb l’atenció a les persones que viuen soles o formen part d'un grup de risc es pot trucar als següents telèfons:

  • Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC): 93.868.28.00 (en horari d’atenció al públic).
  • Policia Local de Súria: 93.869.64.00 (24 hores).

EL CONFINAMENT NO ÉS IMPUNITAT PER A LA VIOLÈNCIA MASCLISTA!

Durant aquest temps d’excepcionalitat, els serveis d’atenció a les víctimes de violència masclista segueixen estant operatius.

Per a les dones que no estiguin en disposició d’utilitzar el telèfon gratuït i confidencial 900.900.120 a causa de la proximitat al seu maltractador, l’Institut Català de les Dones ha habilitat la següent adreça de correu electrònic: 900900120@gencat.cat

També es fa una crida a l’entorn més proper a les dones maltractades per tal que comuniquin qualsevol situació de violència masclista de la qual tinguin coneixement.

  • Telèfon gratuït i confidencial: 900.900.120
  • Policia Local de Súria: 93.869.64.00
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-03-2020 18:33