http://www.suria.cat/coronavirus.

">

Prohibició de l'ús dels parcs de la vila, dins de les mesures preventives contra el coronavirus

Última revisió 17-12-2020 18:09
16/03/2020

L’Ajuntament ha col·locat cartells per informar sobre la prohibició d’ús dels parcs de la vila, dins de les mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus. En aquests cartells es recorda que els gronxadors, els tobogans i altres elements d’aquestes instal·lacions públiques poden ser focus de transmissió de la pandèmia.

També s’hi recorda que és necessari evitar concentracions de persones o reunions en espais públics.

El passat dissabte 14 de març, l’Ajuntament també va distribuir cartells entre els establiments comercials per demanar als clients que respectin les recomanacions sobre limitació d’aforament, esperant torn a l’exterior si és necessari, i demanant que es mantingui un metre i mig de separació a la cua, tant a dins com a fora de l’establiment.

Suspensió d’activitats

La deixalleria mòbil ha suspès les properes visites previstes a Súria a causa de l’aplicació de les mesures preventives contra la propagació del coronavirus. El servei es reprendrà el més aviat possible.

D’altra banda, la secció de fotografia de Joventuts Musicals de Súria ha comunicat a l’Ajuntament la suspensió del 50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria, que s’havia de celebrar aquest mes de març. El certamen es tornarà a convocar quan les circumstàncies ho permetin.

Creació d’un canal especial sobre el coronavirus al web municipal

El web municipal disposa des d’aquest dilluns 16 de març d’un canal especial per aplegar informacions d’àmbit municipal sobre l’afectació de la pandèmia. L’adreça d’aquest nou canal és la següent: http://www.suria.cat/coronavirus.