http://www.suria.cat/coronavirus ">

L'Ajuntament crea un grup de persones voluntàries per confeccionar mascaretes amb material cedit per empreses especialitzades

Última revisió 17-12-2020 18:14
28/03/2020

L'Ajuntament de Súria ha creat un grup de persones voluntàries per a la confecció de mascaretes amb material cedit per l’empresa Robin Hat (Rubí), especialitzada en la fabricació de casquets sanitaris per a quiròfans. L’empresa surienca de complements tèxtils Caymon també ha facilitat roba de cotó i gomes.

El material necessari per fer aquestes mascaretes, no homologades, ha començat a ser distribuït a les persones voluntàries que se n’encarregaran de la confecció. Un cop estiguin confeccionades, aquestes mascaretes es faran arribar a les persones que formen part de col·lectius de risc.

L’Ajuntament expressa el seu agraïment públic a les empreses esmentades i a totes les persones que en els darrers dies han fet donacions particulars de material o han expressat la seva disponibilitat a col·laborar en les tasques de suport relacionades amb la lluita contra la pandèmia.

Mascaretes confeccionades pel grup de persones voluntàries amb material cedit per empreses especialitzades.
Mascaretes confeccionades pel grup de persones voluntàries amb material cedit per empreses especialitzades.
Autor: Servei de comunicació de l'Ajuntament de Súria