www.suria.cat/piscinamunicipal. ">

La Piscina Municipal de Súria obrirà la temporada d'estiu aquest dijous 2 de juliol

Última revisió 01-07-2020 16:11
01/07/2020

La Piscina Municipal de Súria obrirà les seves portes aquest dijous 2 de juliol, en una temporada que estarà marcada per la necessitat d’aplicar franges horàries, limitació d’aforament i normes de seguretat i higiene per evitar la transmissió del Covid-19. L’Ajuntament de Súria apel·la a la comprensió i a la responsabilitat de les persones usuàries per respectar aquestes mesures en benefici de tothom.

Les franges horàries s’aplicaran tant en les entrades individuals i en els abonaments per tal d’evitar que l’aforament superi els límits marcats per la normativa. D’aquesta manera, les persones usuàries hauran d’escollir l’opció que més es correspongui amb les seves disponibilitats horàries.

D’acord amb aquestes franges, els horaris d’ús de les instal·lacions seran els següents:

  • Entrades individuals: d’11.00 a 15.00 h, i de 16.00 a 20.00 h.
  • Abonament daurat (per a jubilats): de dilluns a diumenge, de 9.00 a 11.00 h. Les persones jubilades també podran adquirir els altres tipus d’abonament o entrades individuals per fer ús del recinte en altres franges horàries, sota la seva responsabilitat.
  • Abonament blanc (només 6 exemplars): cada dia, de 15.00 a 16.00 h.
  • Abonament blau: dilluns, dimecres, divendres i diumenge, d’11.00 a 15.00 h, i dimarts, dijous i dissabte, de 16.00 a 20.00 h.
  • Abonament verd: dimarts, dijous i dissabte, d’11.00 a 15.00 h, i dilluns, dimecres, divendres i diumenge, de 16.00 a 20.00 h.
  • Grups: de 9 a 11.00 h.

En entrar al recinte, caldrà desinfectar-se les mans i el calçat, a més de prendre’s la temperatura, de manera que no s’hi podrà entrar si es tenen més de 37º. Una altra novetat destacada d’aquesta temporada atípica és que no es podran fer servir els vestidors.

Unes fletxes marcaran els itineraris d’entrada i sortida del recinte, d’entrada i sortida de l’aigua, i també de pujada i baixada cap a la terrassa. D’altra banda, caldrà evitar jugar a pilota o córrer, encara que sigui per saltar a l’aigua. Només es permetran els estris de flotabilitat que ocupin poc espai, i per tant no es podran fer servir flotadors circulars.

En tot moment caldrà fer cas de les indicacions de socorristes i vigilants. A més, s’hauran de seguir les normes generals contra la transmissió del coronavirus, com l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat de 2 metres, tant a dins com a fora de l’aigua.

L’horari general d’obertura de la Piscina Municipal en aquesta temporada d’estiu serà el següent:

  • Fins al 15 d’agost: de 9.00 a 20.00 h.
  • Del 16 d’agost fins al final de la temporada: de 10.30 a 19.30 h.
    El diumenge de Festa Major, la Piscina Municipal serà oberta tot el dia, però també s’hi aplicaran les franges horàries.

La gestió d’aquesta temporada 2020 de la Piscina Municipal de Súria és a càrrec de la Societat Atlètica de Súria (SAS), en haver guanyat el concurs convocat per l’Ajuntament amb aquesta finalitat.

  • Més informació sobre la temporada d’estiu de la Piscina Municipal de Súria (franges horàries, preus, abonaments, normes de seguretat i higiene, etcètera): www.suria.cat/piscinamunicipal.

Detall del cartell sobre l'obertura de la Piscina Municipal de Súria - Dijous 2 de juliol.
Detall del cartell sobre l'obertura de la Piscina Municipal de Súria - Dijous 2 de juliol.