Súria s'afegeix a les mobilitzacions convocades amb motiu del final del judici del Tribunal Suprem

Última revisió 13-06-2019 12:49
13/06/2019

Súria es va afegir a les mobilitzacions convocades arreu de Catalunya amb motiu del final del judici del Tribunal Suprem als dirigents polítics i socials empresonats, amb una concentració que va tenir lloc dimecres 12 de juny al davant de la Casa de la Vila. En el transcurs de l’acte es va llegir un manifest de suport i es va elogiar la “dignitat” dels empresonats.

Les mobilitzacions van ser convocades per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, partits polítics i altres organitzacions per exigir l’anul·lació del procés judicial i la llibertat dels dirigents polítics i socials empresonats i exiliats.

En el manifest llegit durant la concentració es demana “una estratègia unitària davant la repressió” i un posicionament ferm contra “l’intent barroer de convertir drets en delictes”. Per aquest motiu, al manifest es remarca que “no renunciarem a protestar pacíficament davant la injustícia”.

Després de la lectura del manifest, la concentració van continuar amb el cant d’Els Segadors i crits de “Presos polítics, llibertat”.

El passat 12 de febrer va tenir lloc una altra concentració al davant de la Casa de la Vila i una manifestació pel centre urbà amb motiu de l’inici del judici al Tribunal Suprem.