L'Ajuntament fa públic un avís amb recomanacions a les persones que assisteixin als actes de Festa Major amb participació dels trabucaires

Última revisió 12-07-2019 10:13
12/07/2019

L'Ajuntament de Súria ha fet públic un avís amb recomanacions adreçades a les persones que assisteixin a la cercavila d’aquest divendres 12 de juliol i a la galejada del diumenge 14 de juliol com a actes de Festa Major amb participació dels Trabucaires del Tro Gros.

La publicació d’aquest avís dóna compliment a la nova normativa d’àmbit estatal sobre activitats públiques i celebracions amb participació de trabucaires.

L’Ajuntament prega a les persones que hi assisteixin com a públic, i especialment als infants i gent gran amb problemes auditius, que s’abstinguin d’apropar-se als trabucaires.

D’altra banda, la colla del Tro Gros i els serveis de seguretat facilitaran taps de protecció acústica a les persones que en requereixin.

L’horari i recorregut dels esmentats actes de Festa Major són els següents:

  • Divendres 12 de juliol: cercavila entre la Casa de la Vila i la plaça de Sant Joan, passant per l’avinguda de l’Ajuntament i els carrers González Solesio i Salvador Vancell. Horari aproximat: de 22.00 a 23.15 h.
  • Diumenge 14 de juliol: galejada pel carrer Àngel Guimerà (barri de Sant Jaume). Horari aproximat: de 10.00 a 11.00 h.

Avís de l'Ajuntament de Súria sobre actes de Festa Major amb participació de trabucaires.
Avís de l'Ajuntament de Súria sobre actes de Festa Major amb participació de trabucaires.