L'Ajuntament disposarà per primer cop d'un pis per atendre necessitats d'emergència social

Última revisió 18-12-2020 18:39
18/12/2020

L'Ajuntament de Súria disposarà per primera vegada d’un pis per atendre necessitats d’emergència social a través de l’àrea municipal de Benestar Social. La seva posada en marxa serà una realitat en els propers mesos, després de portar-hi a terme les obres necessàries per desenvolupar aquesta funció.

Fins ara, l’Ajuntament no comptava amb cap habitatge d’aquestes característiques. La disponibilitat d’aquest pis social oferirà una possibilitat de resposta ràpida a situacions personals o familiars d’extrema necessitat que siguin ateses per l’esmentada àrea municipal.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aprofundir en la protecció social de totes les ciutadanes i ciutadans de la vila. Les gestions per a l’adquisició de l’habitatge per part de l’Ajuntament han estat realitzades per l’alcalde Albert Coberó i la regidora de Benestar Social, Olga Tena.

Les estades en aquest pis social seran temporals i estrictament limitades a la durada de les situacions d’emergència que s’estiguin atenent. El seu ús comptarà en tot moment amb la supervisió de l’àrea municipal de Benestar Social.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.