L'Ajuntament convoca una nova edició del Taller de la Memòria per a la gent gran entre març i abril

Última revisió 04-03-2020 17:01
04/03/2020

L'Ajuntament de Súria organitza una nova edició del Taller de la Memòria per a la gent gran, entre els mesos de març i abril. Aquesta iniciativa és una activitat gratuïta adreçada a persones de 65 anys o més, que vulguin enfortir els mecanismes de la concentració, la retenció i el record a través d'exercicis pràctics en grup.

Les sessions tindran lloc al Casal de Joves en les següents dates:

  • Març: dimarts i dijous 17, 19, 24, 26 i 31.
  • Abril: dimarts i dijous 2, 14, 16, 21, 23, 28 i 30.

L’horari de les sessions serà de 10.30 a 12.00 h.

Els Tallers de la Memòria són una de les activitats que l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament organitza al llarg de l'any per a la gent gran de la vila.

Les persones participants no han de patir problemes cognitius que estiguin causats per patologies o lesions cerebrals específiques. També cal assumir el compromís d’anar a totes les sessions, a més de fer alguns exercicis a casa.

El nombre de participants estarà comprès entre vuit i dotze persones. Les places són limitades i les inscripcions s'atendran per rigorós ordre d'arribada.

Cal presentar les inscripcions a les dependències de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament (planta baixa de la Casa de la Vila) en horari d'atenció al públic.

  • Díptic del Taller de la Memòria per a la gent gran: Enllaç

Imatge del Taller de la Memòria per a la gent gran.
Imatge del Taller de la Memòria per a la gent gran.