La Fira Medieval d'Oficis es suspèn per segon any consecutiu a causa de les limitacions anti-covid

Última revisió 06-09-2021 16:20
03/09/2021

La Fira Medieval d’Oficis de Súria es suspendrà enguany per segon any consecutiu, a causa de les dificultats de mantenir el format habitual del certamen amb les actuals normatives anti-covid. La major part del pressupost previst per a la Fira d’enguany serà destinada a finançar millores de manteniment a les vies públiques del Poble Vell.

Aquest transvasament de partides forma part d’un acord de modificació de crèdit que el ple municipal va aprovar ahir dijous 2 de setembre en sessió extraordinària per 8 vots a favor (PSC, GIIS i aiS) i 5 vots en contra (ERC, JxS i regidor Pere Requena).

Aquestes millores de manteniment tindran un pressupost de 30.000 euros, procedent del pressupost previst per a l’edició d’enguany de la Fira Medieval d’Oficis. Altres 10.000 euros seran destinats a la celebració d’actes estàtics relacionats amb el certamen per tal de mantenir el caliu de la Fira, tot i aquesta nova suspensió. La celebració d’aquests actes serà anunciada oportunament.

Tot i aquesta nova suspensió, l’equip de govern municipal reitera el seu compromís per reprendre la celebració de la Fira quan la situació sanitària general ho faci possible.

Logotip de la Fira Medieval d'Oficis de Súria.
Logotip de la Fira Medieval d'Oficis de Súria.