La 7a Festa Solidària de Súria omple les Pistes de l'Escorxador amb la participació d'entitats i persones de la vila

Última revisió 24-09-2019 11:51
24/09/2019

La 7a Festa Solidària de Súria va omplir les Pistes de l’Escorxador el passat divendres 20 de setembre, amb la participació de diferents entitats i persones de la vila. El convidat d’aquesta edició va ser el conegut músic i activista social manresà Natxo Tarrés, que va elogiar les activitats del voluntariat surienc.

La Festa Solidària és organitzada per l’Associació de Voluntaris de Súria, amb el suport de l’Ajuntament, l’empresa ICL i l’Obra Social La Caixa. Les actuacions d’aquesta nova edició de la Festa Solidària van anar a càrrec de l’Agrupació Sardanista, Marialba Esquius i Xavier Peramiquel, Societat Coral La Llanterna, Coral Sòrissons i Drumedaris Band.

En la seva intervenció, Natxo Tarrés va remarcar la importància de “fer pinya” per intentar “transformar el món” gràcies al treball constant de xarxes i grups de persones compromeses amb els altres. El cantant del grup Gossos també va encoratjar el voluntariat surienc a seguir endavant.

La representant de l’Associació de Voluntaris, Carme Besa, va agrair la participació de les persones i entitats que fan possible les activitats de les diferents línies de treball de l’entitat: Aliments Súria, Infants Suria i accions de suport a la gent gran. També va destacar que aquest ha estat “un any molt important” per a l’Associació de Voluntaris, ja que nois i noies que havien pres part en les activitats d’Infants Súria havien iniciat estudis universitaris.

Per la seva banda, l’alcalde Albert Coberó va traslladar la felicitació i l’agraïment de la regidora de Seguretat Ciutadana, Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Olga Tena, a totes les entitats i persones que formen part del voluntariat surienc i fan possible el desenvolupament de les seves accions solidàries.

En el transcurs de la 7a Festa Solidària també es van portar a terme diferents sorteigs, amb el suport de diferents establiments de la vila.

Tercera edició del Barber Solidari

Una altra de les activitats solidàries celebrades a Súria durant el cap de setmana va ser la tercera edició del Barber Solidari a la plaça de Sant Joan, amb la col·laboració de barbers i barberes de diferents comunitats de l’Estat i la presència d’una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits.

L’organització d’aquesta nova edició del Barber Solidari ha anat a càrrec de Perruqueria Carme i Barber Life, amb el suport de l’Ajuntament i diferents establiments de la vila. Els beneficis recollits seran destinats a Fundació Althaia i Alzheimer España.