Comunicat del govern municipal de l'Ajuntament de Súria

Última revisió 16-07-2019 11:50
16/07/2019

El govern municipal de l’Ajuntament de Súria, davant la publicació d’un vídeo a diferents xarxes socials i mitjans de comunicació en el qual s’identifiquen membres de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis, vol fer públics els següents punts:

  1. Lamentar els perjudicis que la difusió d’aquest vídeo hagi pogut provocar a persones que formen part de la plantilla municipal en el desenvolupament d’una actuació que va ser requerida des d’aquest govern municipal.
  2. Reiterar el màxim respecte per totes les opinions i posicionaments que es puguin manifestar a través de qualsevol mitjà d’expressió compatible amb el nostre ordenament democràtic i que no siguin ofensius per a altres persones o col·lectius.
  3. Manifestar que l’Ajuntament és una institució pública que representa tothom i ha de vetllar per preservar la cohesió social. Això no significa en cap cas limitar el debat polític que forma part de la seva essència a través dels grups municipals amb representació a la corporació. És necessari que tothom es pugui sentir representat en les festes com un espai de retrobament col·lectiu i no polititzat.
  4. Confirmar que aquest diumenge 14 de juliol, i en compliment de la vigent ordenança de Convivència Ciutadana, el govern municipal va instar la Brigada Municipal d’Obres i Serveis a retirar les estelades que havien estat penjades de forma transversal sobre la calçada d’un tram de l’avinguda de l’Ajuntament, ja que no s’havia demanat el permís previ per posar-les i eren ubicades a una alçada que podia entorpir la circulació de determinats vehicles.
  5. Recordar que posteriorment van ser col·locades altres estelades en la mateixa via pública, davant la Casa de la Vila i penjades des de domicilis particulars, i que lògicament no s’hi va fer cap actuació per retirar-les, tot i la celebració en aquest entorn d’un dels actes de la Festa Major que tradicionalment aplega més públic.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.