Agenda

Actes previstos per al dia : 29-02-2020

Dm. 18
FEB
50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria
Fins Dv.27/Març50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria

Concurs adreçat a totes les persones afeccionades a la fotografia que ho desitgin.

Temes: A) Lliure (monocrom). B) Lliure (color). C) Relacionades amb la vila de Súria, en Monocrom o Color. En aquest tema no s’acceptaran ni fotomuntatges ni distorsions de la realitat.

Obres: Màxim de tres per concursant i tema, fetes amb qualsevol tipus de tècnica, analògica o digital, i no premiades abans en aquest concurs.

Format i presentació: Imatge i paper fotogràfic amb mida lliure, però reforçades amb suport rígid de 30x40 cm i un gruix màxim de 3 mm.

Identificació: Darrere de cada obra s’hi posarà el títol, nom, adreça i telèfon, i la Societat Fotogràfica, si s’hi pertany, i si s’escau, número de soci de la Federació Catalana de Fotografia.

Tramesa: Lliure de despeses a Joventuts Musicals de Súria. Secció Fotogràfica. Biblioteca Pública, c. Tarragona, 17 (horari de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h, dijous i dissabtes de 10 a 13 h) – SÚRIA (BCN).

Termini de presentació: 27 de març.

Jurat: Tindrà un mínim de tres persones, reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia.

Veredicte: Es farà a les 7 del vespre del dia 28 de març al mateix lloc de l’exposició i serà públic. No es concedirà més d’un premi per concursant i tema.

Premis: A) Monocrom: 1r premi de 150 euros i trofeu de l’Ajuntament de Súria. 2n premi de 100 euros i trofeu. 3r premi de 80 euros. B) Color: 1r premi de 150 euros i trofeu de l’Ajuntament de Súria. 2n premi de 100 euros i trofeu. 3r premi de 80 euros. C) Tema ‘Vila de Súria’ Monocrom i Color (premi especial del 50è aniversari): 1r premi de 200 euros i trofeu de la Secció Fotogràfica de Joventuts Musicals de Súria. 2n premi de 90 euros. 3r premi de 50 euros. D) Concursants locals: 1r premi de 50 euros i trofeu. 2n premi de 40 euros. 3r premi de 30 euros.

Retorn de les obres: Les obres premiades quedaran en propietat de l’organització. La resta de fotografies seran retornades per correu un cop acabada l’exposició.

Exposició: L’exposició estarà oberta des del 4 d’abril a l’1 de juny, a la Sala de Cal Balaguer del Porxo.

Concurs puntuable: Aquest concurs és puntuable per a l’obtenció dels títols AFCF, EFCF I MFCF de la Federació Catalana de Fotografia amb el número de reconeixement 2020/32.

Notes: Els organitzadors del certamen tindran cura de la conservació de les obres, però no es fan responsables de la possible pèrdua ni dels desperfectes que per causes imprevistes s’hi puguin produir. L’organització es reserva el dret, si s’escau, de publicar les obres premiades a la revista local El Salí.

Organitzen: Secció Fotogràfica de Joventuts Musicals de Súria, Ajuntament de Súria i Federació Catalana de Fotografia.

 

- Enllaç per descarregar les bases del 50è Concurs Nacional de Fotografia Vila de Súria: Enllaç

Dv. 28
FEB
Exposició a Cal Balaguer del Porxo: 'Tacte. Art de Greta Riera'
Fins Dg.01/MarçExposició a Cal Balaguer del Porxo: 'Tacte. Art de Greta Riera'

Primera exposició de Greta Riera a Súria, arran de la seva vinculació amb la vila.

Greta Riera és llicenciada en Balles Arts, especialitzada en Conservació i Restauració d’Arts i Béns Patrimonials per la Universitat de Barcelona. Les seves obres són una mostra d’interpretacions personals del cos humà, fent ús de textures, moviment, color, llum i poesia.

Dates: fins al 22 de març.

Lloc: Cal Balaguer del Porxo.

Horari: de divendres a diumenges i festius, d’11.00 a 14.00 h. Dissabtes feiners, també de 16.00 a 18.00 h.

Ds. 29
FEB
Exposició a Manresa: 'Mokuhanga'

Mostra d’obres de xilografia japonesa de la il·lustradora i artesana surienca Heidi de la Paz.

Dates d’obertura: fins al dijous 30 d’abril.

Lloc: Llibreria Papasseit (carrer Barcelona, número 25, Manresa).

Horari: dilluns, de 16.30 a 20.00 h. De dimarts a divendres, de 10.00 a 13.30 i de 16.30 a 20.00 h. Dissabtes, de 10.00 a 13.30 h.

Més informació: https://www.facebook.com/LlibreriaPapasseit/

Ds. 29
FEB
Fins Dg.01/MarçPartits de la Societat Atlètica de Súria (SAS)

Dissabte 29 de febrer

 • 9.30 h. Bàsquet (Categoria Cadet Femenina Promoció): SAS – CB Solsona. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort.
 • 11.00 h. Bàsquet (Categoria Pre-Infantil Masculina): SAS – CB Esparreguera. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort.
 • 12.00 h. Bàsquet (Categoria Júnior Masculina-Nivell B): Joventut Sant Vicenç – SAS. Lloc: Pavelló Sant Josep (Sant Vicenç dels Horts).
 • 12.30 h. Bàsquet (Categoria Mini Femenina): SAS – Bàsquet Sitges. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort.
 • 19.15 h. Bàsquet (Categoria Sènior A Masculina): CB Corbera – SAS Sènior B. Lloc: Instal·lacions Esportives Corbera (Corbera de Llobregat).
 • 19.20 h. Handbol (Segona Catalana Sènior Masculina): Handbol Maresme Llavaneres – La Taverna SAS. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports (Sant Andreu de Llavaneres).

Diumenge 1 de març

 • 10.30 h. Bàsquet (Categoria Pre-Mini Masculina): CB Torelló – SAS. Lloc: Pavelló Municipal de Torelló.
 • 12.15 h. Bàsquet (Categoria Júnior Femenina-Nivell B): Femení Osona Centre Oftalmològic VSK – SAS. Lloc: Pavelló Castell d’En Planes (Vic).
 • 12.30 h. Bàsquet (Categoria Pre-Infantil Masculina): SAS – UE Sant Cugat. Lloc: Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort.
 • 16.30 h. Bàsquet (Categoria Sènior Femení): European International School – SAS. Lloc: Europa Sports Centre (Sant Cugat del Vallès).
 • 18.00 h. Bàsquet (Tercera Categoria Masculina): Serra SE Casal Vilafranca – SAS Sènior A. Lloc: Pavelló Joan Marquès (Vilafranca del Penedès).

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-05-2019 12:49