FESTA DE SANT SEBASTIÀ: Galejada, missa solemne i renovació del Vot de Poble, cercavila, sardanes i teatre musical

  • 9.45 h. Galejada a càrrec dels Trabucaires del Tro Gros.
  • 11.00 h. Missa solemne i renovació del Vot de Poble a Sant Sebastià. Predicarà l’homilia Mn. Josep M. Vilaseca i Ribalta, vicari general del Bisbat de Solsona. Acabarà amb el cant dels Goigs de Sant Sebastià, d’Anton Malats i Gallés. Lloc: Església Parroquial de Sant Cristòfol.
  • En acabar la celebració. Cercavila. Amb la participació dels grups i elements locals de cultura popular següents: Cobla Súria, Geganters i Grallers del Poble Vell, Geganters d’El Gorg de l’Olla, Ball de Cascavells amb el Tro Gros, Bastoners de l’Agrupació Sardanista, la Xaranga de l’Escola Municipal de Música, grup integrat per alumnes, exalumnes i altres músics suriencs. Recorregut: carrers del centre urbà, des del davant de l’Església Parroquial de Sant Cristòfol i amb final a la plaça de Sant Joan.
  • 12.30 h. Ballada de sardanes. Amb la Cobla Súria. Lloc: plaça de Sant Joan.
  • 18.00 h. Teatre musical: ‘Xocwitx. La bruixa d’Edimburg’. Primera representació. Amb guió del surienc Ricard Reguant i Gallego, i música de David Martell i Solernou. A càrrec del Grup de Teatre del Foment Cultural. Properes representacions: diumenges 26 de gener i 2 de febrer (18.00 h). Venda d’entrades: a l’establiment Milar Reguant Agut, per internet (http://entrades.fomentculturalsuria.cat) o a la taquilla del teatre, una hora abans de cada representació. Organitza: Foment Cultural.
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 14-01-2020 10:43