L'Ajuntament no convocarà enguany el casal municipal d'estiu 'El Juliol tot ho vol'

Última revisió 12-06-2019 17:11
12/06/2019

L'Ajuntament de Súria no convocarà enguany el casal municipal d’estiu ‘El Juliol tot ho vol’, entenent que l’oferta d’aquest tipus d’activitat a la vila ha augmentat en els darrers anys i actualment ja es troba prou coberta per part d’entitats i altres serveis privats.

‘El Juliol tot ho vol’ va néixer per iniciativa de l’Ajuntament amb l’objectiu d’oferir a les famílies una alternativa d’activitats de lleure per a infants durant una part de les vacances escolars d’estiu, en una època en què no era habitual l’organització de casals d’estiu per part de les administracions locals.

La primera edició del casal d’estiu surienc va tenir lloc l’any 1988. Al llarg de la seva història, ‘El Juliol tot ho vol’ va consolidar unes xifres de participació de centenars d’infants i una àmplia programació d’activitats relacionades amb l’esport, la cultura, el descobriment de l’entorn, les arts plàstiques, els idiomes i les entitats de la vila.

El casal municipal d’estiu també va significar la primera experiència de molts joves suriencs com a monitors de lleure, seguint la normativa oficial d’homologació d’aquest sector.

Logotip de l'Ajuntament de Súria.
Logotip de l'Ajuntament de Súria.